Rusland heeft een plaats in de tweede rond beveiligt na Egypte offertreft

Written by
Rate this item
(1 Vote)
Source : Antara Source : Antara

Het WK van 2018 Rusland, op papier, heeft zijn plaats in de tweede ronde veiliggesteld dankzij een 3-1 overwinning op Egypte (19/6).Het Russische nationale team staat dus bovenaan in groep A met zes punten uit twee wedstrijden.Zoals gerapporteerd door het National Radio News Agency, scoorde het eerste Russische doelpunt in het St Petersburg Stadium, via een eigen doelpunt Ahmed Fathi in de 47e minuut.Het tweede doelpunt van Rusland kwam van Denis Cheryshev's schop in de 59e minuut en een derde van Artem Dzyuba in de 62e minuut.Terwijl de Egyptische nationale teams doelpunten scoorden door Mohamed Salah via een strafuitvoering.Als Uruguay met drie punten in het spel van woensdag (20/6) 0 punten wint in Saudi-Arabië, zorgt het ervoor dat Zuid-Amerikaanse en Russische teams naar de laatste 16 gaan met nog één spel over. (KBRN)