Denemarken wordt door Australië vastgehouden

Written by
Rate this item
(0 votes)

== De Australische ploeg wist de gelijke stand tegen Denemarken te behouden met een 1 - 1 resultaat in de groepsfase in de tweede wedstrijd op donderdag (21/6). Jedinak werd de gelijkmaker van deze wedstrijd, toen Australië een penalty kreeg en de uitvoering van Jedinak de Kasper Schemeicel-netten maakte. In andere wedstrijden bracht Goal Kylian Mbapee in de 34e minuut Frankrijk voor op Peru. Mbapee werd de jongste speler die doelpunten scoorde voor Frankrijk in dit geweldige toernooi. Ondertussen wist het Kroatische team het Argentijnse team te verslaan met een score van 3-0. De drie doelpunten van Kroatië werden voorafgegaan door Rebic in de 53e minuut met behulp van de fatale fout van de verkeerde Caballero-keeper in het gooien van de bal. Toen in de 80e minuut via Real Madrid-middenvelder Luca Modric. Het derde doelpunt van Kroatië, gemaakt door Ivan Rakitic in blessuretijd.//voinews