President gaf de President Cup Trophy aan Persija Jakarta

Written by
Rate this item
(0 votes)

President Joko Widodo overhandigd aan de President's Cup teams Bali Persija Jakarta na het verslaan van de Verenigde 3-0 in de finale van President's Cup voetbaltoernooi 2018 Bung Karno Main Stadium, Jakarta, op zaterdagavond, 17 februari 2018. President waren aanwezig om getuige te zijn van de laatste wedstrijd, begeleid door coördinerend minister voor het politieke, juridische en veiligheid Wiranto, kabinetschef Pramono Agung, Minister van Jeugd en Sport Imam Nahrawi en voorzitter van de stuurgroep (SC) Maruarar Sirait, ook een medaille en schudde handen met alle spelers en coaches Persija Jakarta.

In de laatste wedstrijd die 70.255 toeschouwers zag, derde doelpunt Persija Jakarta werd in de 20e minuut gecreëerd door Marko Simic en toen de eerste helft blessuretijd inging, dus 47 minuten. Een andere goal gescoord door Novri Setiawan in de 62e minuut. Met de overwinning krijgt Persija als eerste winnaar de geldprijs van Rp3, 3 miljard, Bali United als de tweede winnaar ontving Rp2, 2 miljard en Sriwijaya FC verdiende Rp1, 1 miljard na het verslaan van PSMS Medan met 4-0 in de strijd om de derde plaats. In aanvulling op de Presidents Cup kampioen, in dezelfde gelegenheid ook overhandigde een aantal prijzen als een blijk van waardering voor de uitvoering van de President's Cup toernooi. De beste supporters, Best Scheidsrechter, Scorers, Beste Jonge Speler, Tim Fairplay, evenals de beste speler. (Ndy)