Written by
Rate this item
(1 Vote)
Nathan Barki wint 2 titels bij de Singapore ITF World Tennis Tour Juniors en.antaranews.com

VOI News (antaranews) - De Indonesische junior tennisser Nathan Antony Barki won twee singles-titels voor jongens tijdens de J5 Singapore ITF World Tennis Tour Juniors die zondag in Singapore plaatsvond. Nathan won beide titels binnen twee weken, en hij werd ook tweede in de categorie jongensdubbels. In de finale versloeg Nathan Jagger Zheb Chih Ong Patzwald uit Maleisië met 6-3, 6-1.

De titel vormt een aanvulling op een vergelijkbare prestatie in de vorige week toen Nathan Jerall Yasin van de gastheer versloeg in de finale met een score van 6-3, 6-2. In de categorie dubbelspel eindigde Nathan Barki, die samen met Brendan Nicholas Hendrata ging, het toernooi op de tweede plaats. Ze verloren van Timothy Lim / Jerall Yasin uit Singapore met een score van 3-6, 4-6. Door de overwinningen in het toernooi van Singapore is de ITF-juniorranglijst van Nathan Barki van de 782ste plaats op 16 november dit jaar naar 620 of meer dan 150 banen gestegen op de huidige wereldranglijst voor junioren.//yb