Monday, 24 October 2022 11:35

Indonesië pakte 2 zilveren, 1 bronzen op Aziatisch continentaal mountainbike kampioenschap

Written by
Rate this item
(0 votes)

Jakarta (ANTARA/VOINEWS) - Het Indonesische mountainbike-raceteam (MTB) heeft twee zilveren en één bronzen medaille gewonnen tijdens het Asian Continental Championship (ACC) 2022 in Suncheon, Zuid-Korea, van 19-23 oktober. De jonge Indonesische atleet Feri Yudoyono won een keer zilver op de Junior Cross Country Olympic (XCO) voor heren en Sayu Bella Sukam Dewi droeg vrijdag nog een keer zilver bij van de XCO voor dames onder de 23 jaar (U-23). Terwijl de bronzen medaille werd gewonnen door Zaenal Fanani die zaterdag deelnam aan de Elite XCO Heren.

De manager van het Indonesische nationale wielerteam, Budi Saputra, zei dat Zaenal Fanani in de Elite-klasse heren een bronzen medaille behaalde en kansen opende voor de Olympische Spelen. Hij eindigde als derde met een tijd van een uur en 30.31 minuten. De atleet uit Lumajang, Oost-Java finishte achter de Japanse atleet Riki Kitabayashi die het goud pakte met een tijd van een uur en 29.30 minuten en de gastlandatleet Mino Kim op de tweede plaats met een tijd van een uur en 30.05 minuten// vrt.yb